Wie

HP Consult

Uw hulp bij administratief en financieel werk

Adres

Frère Gregoirestraat 8

8210 ZEDELGEM

Wie ben ik

Welkom bij HP Consult!

Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken 

Heidi Proot

Ik ben Heidi Proot en het gezicht van HP Consult. 


In 1998 ben ik aan het KHBO te Brugge afgestudeerd als Bachelor Bedrijfsbeheer, optie Accountancy & Fiscaliteit


Na mijn studies ben ik meteen aan de slag gegaan op de boekhoudafdeling van Sunparks

Anderhalf jaar later heb ik mijn horizon verbreed en ben ik bij Deloitte begonnen. Eerst op Accountancy, Audit en ten slotte als subisidieconsultant bij Deloitte en PNO Consultants. Hier heb ik expertise in subidies op vlak van investeringen, ecologische investeringen en opleidingen opgebouwd.


In 2011 ging ik aan de slag bij CNH Industrial Capital, de financieringsmaatschappij van CNH (Case, New Holland) waar ik retail risk underwriter was. Hier heb ik meteen een eigen systeem op poten gezet om elke financieringsaanvraag aan de hand van dezelfde maatstaven te beoordelen. Ook het opvolgen van slechte betalers  behoorde tot mijn taken. In extreme gevallen ging ik deze klanten persoonlijk bezoeken om de situatie te beoordelen en eventueel uitstel van betaling of herschikking van het contract voor te stellen. Ik werkte ook nauw samen met de Credit Controller en was de contactpersoon voor de externe advocaat.


In 2014 ben ik als mede-zaakvoerder ingestapt in Security Projects, een door Bosch erkende groothandel en integrator van bewakingscamera's en toegangscontrole. Hier nam ik alle administratie en boekhouding op mij. Ook inschrijven op openbare aanbestedingen was één van mijn kerntaken.


Sinds 2018 ben ik actief als HP Consult om u te helpen bij allerlei financieel en administratief werk.


Ook bij u thuis help ik als professional organizer. Als opruimcoach steek ik de handen uit de mouwen en kom bij u thuis de ruimtes of kasten opruimen en ordenen die u graag wat netter zou zien. Ik leer u hierbij enkele principes die u gemakkelijk zelf kan toepassen om het zo te houden.  Uiteraard kan dit ook bij u op kantoor of in het bedrijf.

Ervaring

aministratieve ondersteuning brugge

300

Happy members

Company Statistics

1998

2000

2011

2014

2018

2014

Diploma Bachelor Bedrijfsbeheer, optie Accountancy - fiscaliteit aan KHBO te Brugge. Na het afstuderen ging ik meteen aan de slag op de boekhoudafdeling van Sunparks.

Deloitte: Accountancy, Audit, rechterhand van afdelingshoofd, Subsidieconsultant.

De subsidieafdeling van Deloitte werd in oktober 2008 overgenomen door PNO Consultants. Tot februari 2011 werkte ik bij PNO Consultants.

CNH Industrial Capital: retail risk underwriter bij de financieringmaatschappij van CNH. Hier heb ik meteen een eigen systeem op poten gezet om elke aanvraag tot financiering aan de hand van dezelfde maatstaven te beoordelen.

Mede-zaakvoerder bij Security Projects, een door Bosch erkende groothandel en integrator van bewakingscamera's en toegangscontrole.

HP Consult: uw hulp bij financieel en adminstratief werk

30

Locations

100

Services